FİNAL SONUÇLARI

Gönderen Hadis Yarışması , 1 Nisan 2012 Pazar 01:40

Selamların en güzeliyle..

31 Mart Cumartesi günü saat 10.00 ile 12.00 arasında dokuz finalistimiz, değerli jürilerimiz ve sevgili misafirlerimiz huzurunda sınava girdiler.. İlk seansta bütün finalistlere beşer soru soruldu.. Jürimiz büyük bir dikkat ve titizlikle küçük büyük demeden tüm hataları not aldılar..

Daha sonra sınava kısa bir ara verilerek, juri üyelerimiz kendi aralarında toplantıya geçti ve ilk elemeye gittiler.. Öğrencilerin hata oranları birbirleriyle karşılaştırılarak aralarından beş finalistimiz ikinci seans için yeniden sahneye davet edildiler..

İkinci seansta yine her yarışmacıya beşer soru soruldu.. Hatalar not edildi.. Juri bu defa sıralamayı yapmak için yeniden toplantı.. Toplantının sonunda heyecanla bekleyen yarışmacı ve misafirlere sonuçlar açıklandı..

1-Hatice Kübra Kısa
2-Ebrar Sönmez
3-Büşra Sütçü
4-Ayşe Nur Bektaş
5-Ayşe Nur Nokta

Finale katılmaya hak kazanmış olan bütün yarışmacılarımız tekrar sahneye davet edilerek kendilerine kitap setinden oluşan hediyelerimiz takdim edildi ve hepsine ayrı ayrı tebrik ve teşekkürler iletildi..

Dereceye giren ilk beş arkadaşımızın ödülleri için ise büyük bir Ödül Töreni düzenlenecek inşaallah.. Değerli hocamız Nurettin Yıldız'ın da katılacağı bu törende ödüller sahiplerini bulacak..Ödül Töreniyle ilgili bilgiler daha sonra siteden duyurulacaktır..

Sınava katılan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor, hadisle olan birlikteliklerinin bu sınavla sınırlı kalmamasını temenni ediyoruz..

Her iki sınava da juri olarak katılıp büyük bir özveri ve gayretle çalışan değerli hocalarımıza gönülden teşekkür ediyor ve ecirleri zayi etmeyen Rabbimizden mükafatlarının tastamam verilmesini diliyoruz..

Ödül Töreninde görüşmek dileğiyle
Allah'a emanet olunuz..

Ümmü Reyhane-01/04/2012